Welkom

Welkom op broodjesnodig.nl de website van brood en banket bakker Arie van de Steeg bakker uit Schermerhorn

Best leuk, dat brood zelf halen.

Maar ook vrij omslachtig en knap tijdrovend. Want tegenwoordig heeft iedereen het druk…..druk….druk… Onplezierig als het slecht weer is en bovendien energieverslindend als de vriezer,de oven of de magnetron er aan te pas komen. Het maakt lekker vers brood ook niet lekkerder of verser, maar wel duurder…..

Ook taarten voor geboorte, verjaardagen, Abraham/Sarah, taarten met logo

voor uw bedrijf of sportvereniging, kan geregeld worden, laat u fotograveren met uw ontbijt of broodmoment of bij AZ of bij uw favorieteclub,
stuur deze foto op en wij zetten hem op de site en u ontvang een heerlijke taart.

Wat een service,

De bakker brengt het bij U thuis! Zonder mankeren door weer en wind en met een enorme keuze. Lekker vers brood, knappend uit de oven, met die heerlijke geur van vers gebakken brood!

Dagelijks rijden wij onze klanten langs om ons brood te verkopen, dit doen wij in de dorpen: Schermerhorn, Stompetoren, Oterleek, en een gedeelte van de Beemster.

In het dienstencentrum “de Horn” in Schermerhorn, catering en pensionbedrijven.

Ook nieuw…….speciale taarten voor geboorte, feestdagen met met een speciaal elan, ook kunt u uw keuze zelf bepalen wat u wilt. klik hier voor enige voorbeelden.

Ook op afspraak komen wij onze klanten tegemoet als het gaat om gebak en lunchpakketten.

Om klant te worden hoeft u niet veel te doen één belletje is genoeg en we komen even langs om het één en ander af te spreken. Als u interesse heeft laat het ons weten en we staan voor u klaar.

Het is een beetje vreemd……….maar wel lekker.

Misschien tot ziens.